مصاحبه | شرکت توسعه تجارت نانو فیدار
1400/6/7
نوع: سرمایه گذاران
نویسنده: پرنیان ستوده

نام شرکت: توسعه تجارت نانو فیدار

نام و سمت مصاحبه‌شونده: وحید یونسی، مدیر عامل و رییس هیات مدیره 

 

لطفا شرکت‌تان را معرفی بفرمایید.

شرکت نانو فیدار با پشتوانه کارشناسان صنایع مختلف مانند صنایع ریلی، دریایی، نفت، گاز و پتروشیمی، عمران و ... در سال 97 تاسیس شد.

اهم فعالیت‌های شرکت توسعه تجارت نانو فیدار، در حوزه ارائه محصولات نانو مانند رنگ‌های مقاوم به خوردگی و انواع کامپاندها و قطعات پلیمری است و ما با تحقیق و توسعه و تحقیقات بازار در حال توسعه محصولات هستیم. 

در زمینه خدمات با محوریت محصولات نانو و دانش بنیان، ما ارائه‌دهنده خدمات نوآوری و شتابدهی، طراحی و توسعه محصول، تحقیقات بازار، تجاری‌سازی و تبادل فناوری (در قالب همکاری با شبکه تبادل فناوری ستاد ویژه توسعه فناوری نانو) هستیم و با توجه به انعقاد تفاهم‌نامه همکاری با اتاق مشترک بازرگانی ایران و ترکیه در حوزه مدیریت صادرات به کشورهای منطقه به ویژه کشور ترکیه، آماده همکاری با شرکت‌های نانویی و دانش‌بنیان هستیم.  

 

سابقه فعالیت شرکت‌تان در اکوسیستم استارتاپی چند سال است؟

شرکت نانو فیدار از بدو تاسیس و با سابقه قبلی اعضا در اکوسیستم استارتاپی در این زمینه علاقمند به حمایت و ارائه خدمات به تیم‌های خوب و فعال استارتاپی بوده است.

 

هدف شما از حضور در اکوسیستم استارتاپی چیست؟

حمایت، توسعه محصولات و خدمات استارتاپ‌ها و صادرات محصولات و خدمات نوآورانه استارتاپ‌ها 

 

حداکثر سقف سرمایه‌گذاری شرکت‌تان چقدر است؟

در حال حاضر حدود 2 میلیارد تومان، اما این مبلغ بنا به نوع طرح متغیر است و ممکن است سالیانه با نظر اعضای محترم هیات مدیره و سهام‌داران، افزایش یابد.

 

آیا تمرکز شرکت شما برای سرمایه‌گذاری روی حوزه‌های خاصی است؟ اگر بله، چه حوزه‌هایی؟

بله، تمرکز ما بیشتر سرمایه‌گذاری در حوزه فناوری نانو است.

 

از نظر شما به عنوان سرمایه‌گذار، مهم‌ترین جنبه‌هایی که استارتاپ‌ها باید به آن‌ توجه داشته باشند چیست؟

محصول و خدماتی متمایز با رویکرد نیاز بازار، دسترسی آسان ، سریع و کیفیت ارائه محصول یا خدمات بالا با قیمتی مناسب و رقابتی و ارائه خدماتی بیشتر در جهت رضایت مشتریان 

 

به نظر شما بزرگ‌ترین مشکلی که در بحث سرمایه‌گذاری خطرپذیر در اکوسیستم استارتاپی ایران داریم چیست؟

گاهی مشاهده می‌کنیم که در طرح‌هایی که ارائه شده و با شکست مواجه می‌شوند، بررسی دقیق بازار صورت نگرفته و نیاز دقیق مشتری بررسی نشده و یا قیمت تمام‌شده خدمات و یا محصولات برای ورود به بازار، توجیه اقتصادی ندارد. 

 

لطفا برای افزودن نظر ورود یا ثبت نام کنید.